VET kopen binnen een minuut? BLOX!

Vet! VeChain koop en verkoop je gewoon op BLOX. Het enige wat je nodig hebt? Dat is je telefoon. Start al vanaf 1 euro, volg live de koersen en handel in de populairste cryptomunten. En dat allemaal razendsnel.

Download de app en ervaar zelf hoe simpel het is!

BLOX

Vet! VeChain koop en verkoop je gewoon op BLOX. Het enige wat je nodig hebt? Dat is je telefoon. Start al vanaf 1 euro, volg live de koersen en handel in de populairste cryptomunten. En dat allemaal razendsnel.

Download de app en ervaar zelf hoe simpel het is!

Trusted by thousands of traders since 2019

BAT logo

€0.219880

Basic Attention Token -0.75%

BLOX =

image_col_1

Kinderspel. Makkelijker dan je bank-app. Als zelfs onze oma’s het al snappen...

image_col_2

Bliksemsnel. In vier seconden koop je BTC. Traden in een vingerknip!

image_col_3

Vanaf 1 euro! Of je nou een tientje of een ton zakgeld krijgt, jij bepaalt je inleg.

image_col_4

Zorgeloos. Telefoon kwijt? Er kan alleen geld naar jouw rekening verstuurd worden.

Met de technologie van VeChain kan je de herkomst van producten gemakkelijk terugvinden. Onder andere BMW en Walmart maken al gebruik van deze handige toepassing.

VeChain kopen in 4 simpele stappen

Download eerst de app voor Android of iOS. Bekijk je deze pagina op mobiel? Goed zo! Klik dan op de downloadbutton bovenaan. Surf je met je laptop, pak dan snel je smartphone en scan de QR-code onderaan.

Gebruik je e-mailadres om een account aan te maken. Schaam je je een beetje voor [email protected]? Dan kan je jezelf ook aanmelden met je social media account.

Log je in met je e-mailadres? Kies dan voor een sterk wachtwoord. Eentje die niemand kan kraken, zelfs niet je oma. Bewaar het wachtwoord met je leven.

Check de algemene voorwaarden met een bakje koffie erbij. Je ontvangt daarna een mail met een link waar je op moet klikken. Je kan nu bijna beginnen!

De volgende stap is het opwaarderen van je tegoed. Klik op het eurotekentje om te beginnen. Met iDeal, bankoverschrijving of creditcard heb je jouw tegoed in no-time opgehoogd. Nu kan het echte werk beginnen!

Hoppa, je kan aan de slag! Klik op de knop linksonder in het scherm om link te kopen, en kies voor VET (behalve als je op dieet bent). Zie je een goed moment? Klik dan op ‘Kopen’. Vul in wat je wil besteden aan euro en klik nogmaals op ‘Kopen’.

Dat is het, dit kost je in totaal nog geen minuut. Veel succes!

App Store QR code Play Store QR code

Scan de juiste QR-code met je telefoon en download BLOX!

holding app holding app holding app holding app

Bang om iets te missen?

Vergeet je niet iets?
Oei! Hier lijkt iets mis te gaan. Probeer het opnieuw.
Je e-mailadres bevat een foutje. Probeer het opnieuw.
Oeps! Er is iets mis gegaan tijdens het registreren, probeer het later nogmaals.

Veelgestelde vragen over VET kopen of verkopen

VeChain kopen gaat het makkelijkst met je smartphone. Download de crypto-app BLOX voor Android of iOS en je kan meteen aan de slag!

VeChain verkopen is net zo makkelijk als kopen. Gebruik hiervoor de app BLOX voor je smartphone. Download BLOX voor Android en iOS, meld je aan, en je kan direct aan de slag.

Daar gebruik je de app BLOX voor. Download de app om VeChain te kopen, te verkopen en te beheren. Alles in een app, wel zo handig!

Dat bepaal je helemaal zelf. Maar de crypto-app BLOX helpt je daarbij. Check op elk moment van de dag de koers. Mooi moment gevonden? Met BLOX ben je nooit meer dan 10 seconden van een trade verwijderd.

Download BLOX om VeChain te kopen

Met deze tips lukt het je vast om VeChain te kopen! En kom je er niet uit, dan staan wij altijd klaar om je te helpen.

iPhone

Android

Scan de juiste QR-code met je telefoon en download BLOX!