Binance Coin koers

BNB logo

€275.82

Binance Coin 0.50%

Binance Coin? Waar kan ik die naam van? Daar komen we straks op terug maar bekijk eerst bovenstaande koers. Je kan de koersgrafiek aanpassen naar elke gewenste periode. Een dag, een week of een jaar: klik op een van de knoppen of selecteer een periode op de grafiek. Bevalt het wat je ziet?

Goed instapmoment?

Hier de belangrijkste statistieken van de afgelopen 24 uur

24u geleden

€278.51

24u hoogste prijs

€281.65

24u laagste prijs

€272.80

24u verschil

-€2.40

Marktinformatie

Gebruik deze cijfers om een beter beeld van de Binance Coin markt te krijgen

24u volume

614,356,200

BNB marketcap

45,053,816,659

BNB in omloop

163,276,975

BNB dominantie

5.3007776237778%

BNB return on investment

Bekijk zelf hoeveel Binance Coin in de loop van de jaren is gestegen of gedaald

1 maand

 

6 maanden

 

1 jaar

 

Historische BNB koers

Hier zie je de dagprijzen, het handelsvolume en de marketcap van Binance Coin. Op zoek naar een specifieke datum? Je kan het bereik helemaal naar wens invullen. Misschien spot jij wel die ene trend!

Volg live de Binance Coin koers

Binance coin is de cryptocurrency van cryptobedrijf Binance. En zij doen er alles aan om van de coin een succes te maken. Dat lukt met vallen en opstaan. BNB werd op 16 september 2017 geïntroduceerd tegen een prijs van 0,09 euro (oef…).

Vervolgens kon de cryptomarkt zich optrekken aan de legendarische bullrun van 2017. Binance werd meer en meer de standaard voor traders die in verschillende crypto’s wilden handelen en dat succes voelde de koers van BNB ook.

Maar waarom is BNB ook maar iets waard? Nou, omdat Binance dat wil natuurlijk! Nee, daar omtbreekt wat nuance. Ja Binance wil van BNB een succes maken, maar dat succes moet het gevolg zijn van andere producten. Een uitleg:

Wil je traden op Binance? Als je BNB gebruikt dan kreeg je flinke kortingen op de fee. Ook als je via Binance wilt investeren in nieuwe projecten, dan doe je dat met BNB. Die investeringen doe je niet voor niks, daar krijg je een andere crypto voor terug.

Binance koopt ook hun eigen coins weer terug. Elk kwartaal kopen ze van 20% van de winst BNB op en deze worden dan verbrand. Niet letterlijk overigens, dat kan niet.

Hier gaan ze mee door totdat de helft van alle beschikbare binance coins op zijn.

Misschien heb je het nu al door; het succes van de koers van Binance coin hangt heel erg af van het bedrijf Binance.

Het is dus zeker een interessante munt om je verder in te verdiepen. En als je eenmaal overtuigd bent, dan is er maar één plek waar je snel, simpel en voor euro’s Binance Coin kan kopen: BLOX.

Actuele koersen

De procenten tonen het verschil met 24 uur geleden

AAVE
-1.36%
€60.44
ALGO
-1.47%
€0.221580
AXS
3.21%
€8.67
CHZ
-1.07%
€0.152691
ATOM
-1.59%
€9.63
MANA
-0.82%
€0.395020
DOGE
-1.45%
€0.094986
FTT
FTM
HBAR
LRC
0.00%
€0.238300
GRT
0.40%
€0.061109
UNI
-1.01%
€5.81
VET
-0.48%
€0.018316
WAVES
3.82%
€2.35

Bang om iets te missen?

Vergeet je niet iets?
Oei! Hier lijkt iets mis te gaan. Probeer het opnieuw.
Je e-mailadres bevat een foutje. Probeer het opnieuw.
Oeps! Er is iets mis gegaan tijdens het registreren, probeer het later nogmaals.

Binance Coin koers in het kort

De ICO (soort investeringsronde) voor Binance Coin eindigde halverwege 2017 en de eerste coins kwamen in september voor 0,09 euro op de markt. Werkelijk een koopje zou later blijken.

Op dat moment zat de hele cryptomarkt in een bullmarkt en ook BNB steeg hard mee. Op 6 januari 2018 bereikte de coin een voorlopig hoogtepunt van maar liefst 20,26 euro.

Voor de snelle rekenaar, dat is een stijging van maar liefst 22.300 procent! In 5 maanden! WOW!

Maar vlak daarna kakte de hele markt in. Binance Coin gleed terug naar 3,73 euro in februari.

Vergeleken met bitcoin en andere altcoins was de bearmarkt van 2018 niet eens zo heel lastig voor BNB. Doordat Binance bleef groeien, was BNB enigszins stabiel (net zo stabiel als Slender Man die op één been probeert te balanceren op een skippybal, maar hee, het is crypto).

BNB sloot het jaar af tegen een waarde van 5,05 euro.

En toen begon 2019. Binance Coin steeg weer als vanouds en eigenlijk doen we de groei daar nog mee te kort. Er zijn maar twee andere coins die het beter deden dan BNB.

Het absolute hoogtepunt werd behaald op 22 juni 2019, toen was één coin liefst 34,18 euro waard! Als je de groei in een percentage zou moeten vatten: 563%

De rest van het jaar zakte de koers weer terug naar ongeveer 15 euro. Maar BNB heeft bewezen grote hoogtes te kunnen bereiken. Ga maar na, er zijn maar een handjevol coins die hun hoogtepunt van januari 2018 hebben weten te overtreffen.

Wat bepaalt de waarde van BNB?

De eigenaar van Binance wordt in cryptoland liefkozend CZ genoemd (ok, het is niet liefkozend, zijn naam is gewoon moeilijk). CZ is een marketingmachine. Hij is actief op Twitter en gaat actief de discussie aan over alles crypto maar gaat ook een maatschappelijke discussie niet uit de weg.

Toen eenmaal duidelijk werd dat Binance vet veel geld zou ophalen met hun ICO in 2017, besloten ze om de helft van de inkomsten aan marketing uit te geven. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen, Binance is het grootste cryptobedrijf van de wereld.

Die vaardigheden worden ook gebruikt om van BNB een succes te maken. Toen BNB gelanceerd werd kreeg je 50% korting op trades als je BNB gebruikt. Elk jaar wordt die korting gehalveerd tot het vijfde jaar.

Investeerders gebruiken de muntjes van Binance ook om te investeren in ICO’s georganiseerd door Binance. Je moet minimaal een nieuwe auto aan BNB aanhouden om hier aan mee te kunnen doen en dat zorgt ervoor dat er voorlopig vraag zal blijven naar de coin.

Maar de coin behaalt ook succesjes buiten Binance om. Zo kan je virtuele geschenken met BNB kopen op Uplive. Dit is één van de meest succesvolle videoplatformen van Azië waar je andere mensen kan zien gamen.

En we hadden het ook al kort over het terugkoopplan: elk kwartaal wordt 20% van de winst gebruikt om BNB terug te kopen totdat er nog maar 100 miljoen coins over zijn. In theorie zou dat goed voor de koers moeten zijn.

Maar de theorie is maar de theorie, check de koers in de praktijk met BLOX.

Binance Coin kopen in vier stappen

Heb je BLOX nou nog steeds niet op je telefoon? Foei! Nee hoor, we zijn niet boos op je. Downloaden is zo gepiept.

Heb je een iPhone, ga dan naar de App Store. Of ga naar de Play Store als je een Android hebt. Zoek naar BLOX crypto trading. Tadaaa! Helemaal bovenaan vind je ons gekleurde logo. Maar we kunnen het natuurlijk ook makkelijker voor je maken. Klik op een van deze mooie knoppen bovenaan deze pagina om BLOX te downloaden.

Gebruik je e-mailadres om een account aan te maken op BLOX. Iedereen is welkom, zelfs als je oude mailadres [email protected] is. En als je dat mailadres echt liever niet gebruikt (no worries, dat snappen we), dan kan je ook nog altijd inloggen met één van je social media accounts.

Lees de algemene voorwaarden aandachtig, je krijgt achteraf namelijk een overhoring :p

Je ontvangt daarna een mail met een bevestigingslink. Deze is dertig minuten geldig. Klik erop en je kan aan de slag. Hoppa!

Ken je die oude prepaidtelefoons nog? BLOX werkt nog makkelijker dan dat. Net als bij die oude telefoons moet je bij BLOX je tegoed opwaarderen om Binance Coin te kopen. Gebruik hiervoor iDEAL, een bankoverschrijving of gebruik een creditcard, wel die van jezelf natuurlijk ;)

Dus open BLOX, kies voor het eurotekentje en hoog je tegoed op vanaf één euro. Jij bent de baas dus jij kiest zelf met hoeveel je wil opwaarderen. En dan ben je klaar om BNB te kopen.

Almost there! Je hebt BLOX geïnstalleerd, je account is gefixt en je hebt je tegoed opgewaardeerd. Ga je all in op BNB? Of wil je je tegoed her en der verspreiden. Dat is helemaal aan jou.

Kies op de koerspagina voor Binance Coin en check het koersverloop van een bepaalde periode. Zie je potentie? Kies voor kopen en bepaal zelf hoeveel BNB je koopt!

En ben je blij met je winst? Je crypto verkopen gaat net zo snel en makkelijk.

App Store QR code Play Store QR code

Scan de juiste QR-code met je telefoon en download BLOX!

holding app holding app holding app holding app

Investeer alleen wat je bereid bent te verliezen

Hoewel iedereen lovend is over de koers van Binance Coin kan het feestje zo voorbij zijn, het is en blijft cryptocurrency. Doe goed onderzoek als je wil investeren en koop alleen als je zeker van je zaak bent. Cryptomunten zoals BNB kunnen flink in waarde stijgen, maar je kan ook (een deel van) je inleg verliezen. Houd daarom altijd je koppie erbij!

De live koers check je op deze pagina. Het gaat namelijk heel snel. Iedere seconde verandert de prijs. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. Wij sluiten nooit!

Als we dat eens zouden weten! Gebruik onze handige tabellen en grafieken om de koers te voorspellen. Of je tarotkaarten. Check de live koers van BNB.

2020 wordt een mooi jaar voor Binance coin. Het team achter de cryptomunt is druk met nieuwe ontwikkelingen. En dat is hopelijk goed voor de koers! Die check je hier live.

Cryptocurrency’s zoals BNB zijn nog jong. Je hebt daarom relatief weinig geld nodig om de koers in beweging te krijgen. Wordt er steeds meer gehandeld in Binance Coin? Dan wordt de koers uiteindelijk stabieler.